Jdi na obsah Jdi na menu

Seriály

Simpsonovi (TV seriál) 92,6%

Natvrdlý lenoch Homer, pedantská puťka Marge, drzounský Bart, přechytralá Líza a roztomilá Maggie – to jsou členové rodiny nejslavnějšího a nejpopulárnějšího animovaného seriálu Simpsonovi.
Už dvacet let se jich miliony fanoušků na celém světě nemohou nabažit a v pravidelných intervalech nakukují do zákulisí legendárního Springfieldu, aby byli svědky neuvěřitelných dobrodružství bláznivé, ale přesto vlastně normální americké rodinky. Simpsonovi si získali své obecenstvo především neotřelým a trochu drsným humorem, s nímž vykreslují typickou americkou rodin…

Zobrazit zdrojový obrázek

Rick a Morty (TV seriál) 92%

Byl pohřešovaný skoro 20 let, ale teď se Rick Sanchez najednou objeví u své dcery Beth a chce se k ní a její rodině nastěhovat. Po dojemném shledání se Rick usídlí v garáži, kterou předělá na laboratoř, a začne v ní zkoumat různá nebezpečná udělátka a strojky. Samo o sobě by to nikomu nevadilo, jenže Rick do svých dobrodružných pokusů stále častěji zatahuje také svá vnoučata Mortyho a Summer.

Zobrazit zdrojový obrázek

 

Hra o trůny (TV seriál) 91,9%

Kontinent, kde léta trvají desítky roků a zimy se mohou protáhnout na celý lidský život, začínají sužovat nepokoje. Všech Sedm království Západozemí - pletichářský jih, divoké východní krajiny i ledový sever ohraničený starobylou Zdí, která chrání království před pronikáním temnoty - je zmítáno bojem dvou mocných rodů na život a na smrt o nadvládu nad celou říší. Zemí otřásá zrada, chtíč, intriky a nadpřirozené síly. Krvavý boj o Železný trůn, post nejvyššího vládce Sedmi království, bude mít nepředvídatelné a dalekosáhlé důsledky... 

Zobrazit zdrojový obrázek

 

Sherlock (TV seriál) 91,4%

Klasiku sira Arthura Conana Doylea o detektivovi Sherlocku Holmesovi zná většina populace. Jak to ale vypadá, když takový Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch), kterému samozřejmě jistí záda dr. Watson (Martin Freeman), přichází na stopu zločinu v Londýně 21. století? Právě o tom je minisérie britské BBC. Nechybí veletoky nápadů a tradiční "ostrovní" humor.

Zobrazit zdrojový obrázek

 

 

Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál) 84,5%

Ted a Barney se hádají o sexy kočku. Ted zjišťuje, že je v baru s dívkou, se kterou kdysi chodil. Robin je stále zdrcena z rozchodu a příšerně se zanedbává. A Marshall nedokáže přestat mluvit o založení rodiny...
Píše se rok 2030 a přibližně padesátiletý Ted vypráví dospívajícím dětem, co všechno se stalo, než poznal jejich matku. Děj seriálu se tak odehrává v jeho vzpomínkách, počínaje rokem 2005.
Tehdy mu táhlo na třicítku, žil s nejlepším kamarádem z vejšky Marshallem a s další neoficiální spolubydlící, učitelkou z mateřské školky Lily. Ti dva se zrovna…

Zobrazit zdrojový obrázek

13 Reasons Why (TV seriál) 83%

Teenager Clay Jensen (Dylan Minnette) se jednoho dne vrátí domů ze školy a na zápraží najde záhadnou krabici, na které je napsané jeho jméno. Uvnitř krabice objeví několik audiokazet, jež nahrála Hannah Bakerová (Katherine Langford), jeho spolužačka a tajná láska, která před dvěma týdny tragicky spáchala sebevraždu. Na nahrávkách Hannah odkrývá emocionální deník popisující třináct důvodů, kvůli kterým se rozhodla ukončit svůj život.

Zobrazit zdrojový obrázek

 

Lucifer (TV seriál) 80%

Lucifera (Tom Ellis) už nebaví byť nejvyšším pánem pekla, je znuděný a nešťastný. Rozhodne se proto  rezignovať na svoju funkci a nechá sa strhnout krásou, leskem a lákavou šialenosťou mesta Los Angeles. Tú si užíva vďaka miestnej polícii, ktorej pomáha chytať kriminálnikov.

Zobrazit zdrojový obrázek

 

  Přátelé (TV seriál) 88,5%

Láska, sex, přátelství, štěstí a smůla kolem nás aneb život je třeba brát s nadhledem.

Výsledek obrázku pro friends

2 $ocky (TV seriál) 74%

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku.

Související obrázek